PRIMARUL NICOLAE BARBU, PREZENT LA ACTIVITĂȚILE ORGANIZATE CU PRILEJUL ZILEI JANDARMERIEI

PRIMARUL NICOLAE BARBU, PREZENT LA ACTIVITĂȚILE ORGANIZATE CU PRILEJUL ZILEI JANDARMERIEI

Primarul Nicolae Barbu a participat, luni 3 aprilie la manifestările organizate de Ziua Jandarmeriei Române, la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu. Cu această ocazie, însoțit de reprezentanții instituției, edilul a vizitat atelierele de prezentare a tehnicii de intervenție, a vorbit cu jandarmii giurgiuveni și cu viitorii posibili jandarmi, astăzi preșcolari la Grădinița Scufița Roșie. De asemenea, Nicolae Barbu a fost prezent în sala de ședințe a Inspectoratului de Jandarmi Giurgiu, la videoconferința organizată la nivel național, în direct de la București, cu participarea Premierului României, Sorin Grindeanu și a ministrului de Interne, Carmen Daniela Dan.

”Astăzi este și un bun prilej pentru a vă reafirma sprijinul meu necondiţionat, asigurându-vă de toată stima şi încrederea în profesionalismul dumneavoastră, stimați jandarmi!

La mulți ani, Jandarmeriei Giurgiu!”,

mesajul primarului Nicolae Barbu

Nu în ultimul rând, primarul Nicolae Barbu felicită activitatea jandarmilor pe care o desfășoară ceas cu ceas și le urează succes în misiunea dificilă pe care o au pentru cetățeni.

Ultima modificare: 03.04.2017 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul LISTA DE PRIORITĂȚI PENTRU REPARTIZAREA LOCUINȚELOR SOCIALE A FOST APROBATĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.